foto

Jimmie Walker

  • nar. 25.6.1947 (71 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hospital Arrest
Renaissance Man
The Comedian
2015 Sweet Lorraine
2012 What Goes Around Comes Around
2011 Superžralok
2010 Big Money Rustlas
2007 Chasing Robert
2000 Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1997 Plump Fiction
1996 Chienne de vie (TV film)
1995 Monster Mash: The Movie
Televizní leč
1992 Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
1991 Mutronics
1987 Going Bananas
1986 Unesená
1985 Kriminál
Stiffs
Water
1984 Jerk, Too, The (TV film)
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
Připoutejte se, prosím!
1979 Concorde - Letiště 1979
1978 Rabbit Test
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
1975 Udělejme to znovu

TV seriály

2012 Mr. Box Office (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Port Authority (S03E11)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Gambling (S02E19)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Funerals (S01E17)
2002 George Lopez (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje schůzka naslepo (S01E12)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje chyba (S01E06)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1994 Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1987 Bustin' Loose (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Today's F.B.I. (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You
2014 Robin Williams Remembered (TV film)
1974 Sing Sing Thanksgiving (koncert)

TV pořady

2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2005 Battle of the Network Reality Stars (TV pořad)
TV Land Confidential (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
Later with Bob Costas (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
Donny and Marie (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace