foto

Rjóhei Watanabe

  • nar. 10.8.1987 (33 let)
    Prefektura Ehime, Šikoku, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Melancholy
2012 Kašikoi inu wa hoezu ni warau

TV seriály

2019 Rapper ni kamaretara rapper ni naru drama (TV seriál)
2017 Ima kara anata o kjóhaku šimasu (TV seriál)
Meiši Game (TV seriál)
2016 Toki o Kakeru Šódžo (TV seriál)
2015 Eikyuu Shushoku Shiken (TV seriál)
2014 Sera Zonbi (TV seriál)
2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2021 Melancholy
2012 Kašikoi inu wa hoezu ni warau

TV seriály

2016 Tokyo Sentimental (TV seriál)
2014 Sera Zonbi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky