foto

Ingo Naujoks

  • nar. 1.3.1962 (57 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
Mama geht nicht mehr (TV film)
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Unter anderen Umständen - Das verschwundene Kind
2014 Pláž Futuro
Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 O zlaté huse (TV film)
Černá díra (TV film)
2012 Auf den zweiten Blick
Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
2011 Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Malá bankovní loupež (TV film)
Nord Nord Mord (TV film)
Zázračné děti
2010 Halbblut - Karl-May-Spiele Bad Segeberg 2010 (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
Zimmer mit Tante (TV film)
2009 Ein Sommer mit Paul (TV film)
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
Místo činu: Přízrak (TV film)
Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel
2008 Běž o život
Místo činu: Slaná smrt (TV film)
Místo činu: Smrt mezi zahrádkáři (TV film)
Princ ze sousedství (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
Stolečku, prostři se! (TV film)
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Krauses Fest (TV film)
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
Místo činu: Otázka cti (TV film)
Ruce pryč od Mississippi
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
Underdogs
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Tischlein deck dich - Esel, Ziegen, echte Männer (TV film)
Kabriolet (TV film)
Maria an Callas
Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
Místo činu: Černé srdce (TV film)
Pommery und Leichenschmaus (TV film)
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
Mädchen über Bord (TV film)
Místo činu: Bez dechu (TV film)
Místo činu: Temné cesty (TV film)
Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
Suche Mann für meine Frau (TV film)
Tsunami (TV film)
2004 Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
Místo činu: Pohádkový les (TV film)
2003 Die Wachmänner (TV film)
Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
Nachts, wenn der Tag beginnt (TV film)
2002 Das Paradies ist eine Falle (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
Dvojčata
Ein Engel und Paul
Herz oder Knete (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Mörderherz (TV film)
Tanners letzte Chance (TV film)
Tattoo
Unser Papa - das Genie (TV film)
2001 Der Mistkerl
Doppelter Einsatz - Das Alibi (TV film)
Gnadenlose Bräute (TV film)
Jediný svědek (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
Paulas Schuld (TV film)
Starkes Team - Lug und Trug, Ein (TV film)
Vor meiner Zeit (TV film)
2000 Der Tote Taucher im Wald
Kalt ist der Abendhauch
Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)
Půjčka za život (TV film)
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
Ein tödliches Verhältnis
Frauen lügen nicht
Polizeiruf 110 - Live in den Tod (TV film)
Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Blutwurst und Weißwein, Die (TV film)
Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Das rote Pulver, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Bazooka-Bande, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Mandarine von Marzahn, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Endstation, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Falschgeld, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Hackfleisch, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Kalinka, maja, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Rivalen, Die (TV film)
1997 Harald
Hollister (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
Still Movin'
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
Die Aktion (TV film)
Nebezpečné věno
Schlag 12 (TV film)
Traumnummer - Die Hotline zum Glück, Die (TV film)
Weibsbilder
1995 Die Sturzflieger
Helmut Zierl Special (TV film)
Schlafes Bruder
1994 Keiner liebt mich
1993 Frankie, Jonny und die anderen... Schattenkämpfer
Magic Müller (TV film)
Wir können auch anders...
1991 Karniggels

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Das verlorene Mädchen (E21)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Überraschung - Neues Leben und alter Staub (S01E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Zlatý důl (S04E10)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Nestyda (S06E05)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Licht aus! Sketch an! (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Sketch for Fun (TV seriál)
2007 Donna Roma (TV seriál)
Mitten im Leben (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stará škola (S12E02)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Rick & Olli (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Schillerstraße (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Hluboký pád (S06E14)
2002 Axel! (TV seriál)
Comedy Kids (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Väter und Söhne (S02E02)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Anke (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Laden, Der (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Zásah (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Unsere Lieblingsmärchen - Vom Aschenputtel bis zur Salzprinzessin (TV film)

Host

TV pořady

2015 Ich bin Du (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1996 Tigerenten Club (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace