foto

Sandy Duncan

  • nar. 20.2.1946 (73 let)
    Henderson, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 G Spots?
Never Again
1996 Titser kong pogi, Ang
1994 Labutí princezna
1993 Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1991 Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo
1989 My Boyfriend's Back (TV film)
1984 My Little Pony (TV film)
1981 Liška a pes
1978 Kocour z vesmíru
1976 Christmas in Disneyland (TV film)
Pinocchio (TV film)
1971 Hvězdná dívka
Million Dollar Duck, The
1969 Půlnoční kovboj

TV seriály

2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Prosincový slunovrat (S16E16)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mladé hvězdičky (S16E03)
Americká ostuda (S16E02)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Paranoia (S06E06)
1988 Alf (TV seriál)
Přátelé (S02E25)
1986 Můj malý Pony (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Muppet Show (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
1971 Funny Face (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)
Omnibus (TV pořad)
1977 Music from Hollywood (TV pořad)
1974 Bacharach 74 (TV pořad)
Sandy in Disneyland (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1972 The Julie Andrews Hour (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace