foto

J.D. Daniels

  • nar. 24.8.1980 (38 let)
    Mineola, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Malý New York
2007 Superheroes
2001 Hubert's Brain
1994 Beanstalk
In Search of Dr. Seuss (TV film)
Roswell (TV film)
1993 CB4: Cesta ke slávě
Dobrodružství létající okurky
Nejlepší přítel člověka
Příběh dinosaura
1992 Šampióni
1991 Boy Who Cried Bitch, The
Dospívání v Queens
1989 Malá mořská víla

TV seriály

1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1997 Správná pětka (TV seriál)
I Declare (S03E16)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Chatterbox (S02E25)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Beethoven (TV seriál)
Burkeho zákon (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
When You Pish Upon a Star (S02E11)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
První vánoce (S03E13)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Virtuální realita (S02E15)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Mlčeti není zlato (S06E17)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1990 Going Places (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace