foto

Tommy Sands

  • nar. 27.8.1937 (81 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 The Violent Ones
1965 Pouze stateční
1964 Ensign Pulver
1962 Nejdelší den
1961 Babes in Toyland
Love in a Goldfish Bowl
1958 Mardi Gras
Sing, Boy, Sing

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
No Blue Skies (S01E09)
1965 Branded (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
The Eddie Fisher Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace