foto

Matti Kuusla

  • nar. 7.8.1933
    Helsinki, Finsko
  • zem. 22.11.2018 (85 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)
2003 Me olemme taas (divadelní záznam)
2002 Magiaa mahantäydeltä (divadelní záznam)
2001 Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1999 Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
1997 Otsa kurtussa (divadelní záznam)
1996 Haloolla päähän (divadelní záznam)
1995 Pure lenkki (divadelní záznam)
1994 Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Ne halii meitin (divadelní záznam)
1992 Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
1991 Meitin Finland (divadelní záznam)
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)
1989 Hyvin menee, naapurit nauraa (divadelní záznam)
1988 Kanavanvaihtaja (divadelní záznam)
1987 Maitoa, maitoa! (divadelní záznam)
1986 Paasalusta (divadelní záznam)
1985 Yespoks! (divadelní záznam)
1984 Pallo hallussa (divadelní záznam)
1983 Näin se on nähtävä (divadelní záznam)
1982 Saippuakauppias (divadelní záznam)
1965 Lumilinna (TV film)

TV seriály

1971 Katapultti (TV seriál)

TV pořady

1987 Piikkis (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
Me krokotiilit (TV pořad)
1964 Piikkis (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Yövartija (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1965 Lumilinna (TV film)

Dokumentární

1975 Pikku Mirjamin jännä päivä (TV film)

TV pořady

1967 Päre palaa (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
Me krokotiilit (TV pořad)
1965 Vekkulit (TV pořad)
1963 Salon Musique eli vekkulia kosmetiikkaa (TV pořad)
Tema nova (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Yövartija (TV pořad)
1959 Visailukisailu (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2001 Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1999 Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1988 Vesku show (TV pořad)
1987 Piikkis (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
1976 Vinkistä vaari (TV pořad)
1970 Ilkamat (TV pořad)
1969 Yksi + 300 (TV pořad)
1968 Matti Matti Marakatti (TV pořad)
1967 Pikkuisen hymyä (TV pořad)
Päre palaa (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
Me krokotiilit (TV pořad)
Voitko Sä syömmes antaa... (TV pořad)
1965 Sextet (TV pořad)
1964 Piikkis (TV pořad)
Studio 500000 (TV pořad)
1963 Lauantailekkeri (TV pořad)
1962 Piilokamera (TV pořad)
Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace