foto

Wanda Cannon

  • nar. 12.1.1960 (60 let)
    Kitchener, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alice in Winterland (TV film)
2019 Christmas at the Plaza (TV film)
2016 Christmas List (TV film)
2015 Angel of Christmas (TV film)
Surprised by Love (TV film)
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2010 Triple Dog
2009 Paní Zázračná (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
2007 Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Bezva jízda (TV film)
Let 93 (TV film)
Zrádná mysl (TV film)
2005 Cesta ke zlu
The Christmas Blessing (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)
Final Cut
2002 Kai a Gerda (TV film)
První výstřel (TV film)
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
2000 6. den
1999 Hon na vraha (TV film)
Návrat Alexe Kellyho (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
1993 For the Moment
1989 Poslední zima
1988 Blades of Courage (TV film)
1987 Bluffing It (TV film)
1986 Judgment in Stone, A
1983 Chautauqua Girl (TV film)

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
The Fresh Princess (S05E09)
2014 Motiv (TV seriál)
Podvod (S02E04)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Social Experiment (E10)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
Tajná služba (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Unreasonable Doubt (S01E05)
Zóna soumraku (TV seriál)
Noční linka (E06)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Bitter Harvest / My So Called Life and Death (E08)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Dr. Longball (S04E01)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Třinácté patro/Věřící (S01E17)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1993 Exploring Ontario's Provincial Parks (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1986 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Přestřelka u Cyrana (S02E04)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky