foto

Wanda Cannon

  • nar. 12.1.1960 (59 let)
    Kitchener, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Christmas List (TV film)
2015 Angel of Christmas (TV film)
Surprised by Love (TV film)
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2010 Triple Dog
2009 Paní Zázračná (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
2007 Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Bezva jízda (TV film)
Let 93 (TV film)
Zrádná mysl (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Christmas Blessing, The (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)
Final Cut
2002 Kai a Gerda (TV film)
První výstřel (TV film)
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
2000 6. den
1999 Hon na vraha (TV film)
Návrat Alexe Kellyho (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
1993 For the Moment
1989 Poslední zima
1988 Blades of Courage (TV film)
1987 Bluffing It (TV film)
1986 Judgment in Stone, A
1983 Chautauqua Girl (TV film)

TV seriály

2014 Motiv (TV seriál)
Podvod (S02E04)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Social Experiment (E10)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
Tajná služba (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Třinácté patro/Věřící (S01E17)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Exploring Ontario's Provincial Parks (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace