foto

Ed Wild

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 He's Out There
2016 Pád Londýna
Srážka
2013 Chceš pěstí?
Prisoners of the Sun
2011 Holka s prknem
2009 Jasim
2008 Shifty
Vím, že víš
2006 Izolace

TV seriály

2019 Bojovník (TV seriál)
They Don't Pay Us Enough to Think (S01E08)
The Tiger and the Fox (S01E07)
The Blood and the Sh*t (S01E05)
další epizody (6)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Arkangel (S04E02)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Mister Eleven (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lives of the Artists

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace