foto

Guy Stockwell

  • nar. 16.11.1934
    Hollywood, California, USA
  • zem. 6.2.2002 (67 let)
    Prescott, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Unspeakable Acts (TV film)
1989 Případ Jessiky McClureové (TV film)
Svatá krev
1988 Grotesque
1982 40 Days of Musa Dagh
1981 Návrat
1974 Disappearance of Flight 412, The (TV film)
Letiště 1975
Ono žije
1971 Gatling Gun, The
1969 The Monitors
1968 In Enemy Country
Sound of Anger, The (TV film)
1967 Banning
The King's Pirate
Tobruk
1966 And Now Miguel
Pevnost mrtvých
Velký Bill
1965 Naslepo
Válečník
1963 Las tres espadas del Zorro
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Altánek
Ask Any Girl
The Beat Generation
1947 The Mighty McGurk
The Romance of Rosy Ridge
1946 Zelená léta

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lanigan's Rabbi (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Return to Peyton Place (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Primus (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace