foto

Eliot Rockett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Spinning
Tajemství starého hotelu
2010 Arthur
2009 Cabin Fever 2
Dům ďábla
2006 Rampage: The Hillside Strangler Murders
2005 Scarred
Špína
2004 Geldersma
Můj malý svět
Predátor z hlubin (TV film)
2002 Nightstalker
2000 Krokodýl
The Specials
1999 Late Last Night (TV film)
1998 Okolo ohně
1997 A Gun for Jennifer
Na vlastní pěst
1996 Love Child
1995 The Salesman and Other Adventures

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Zerstörer přichází (S06E12)
Magie krve (S06E10)
Vrať se do hrobu (S06E08)
další epizody (6)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Věřící (S05E16)
Mapa sedmi rytířů (S05E10)
2015 Grimm (TV seriál)
Totožnost: Grimm (S05E01)
Za matku (S04E22)
Políbit žábu (S04E16)
další epizody (6)
2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
Dálnice plná slz (S04E06)
Ochránce z dávných dob (S04E04)
další epizody (11)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Posedlý (S03E06)
Náhodná známost (S03E04)
další epizody (9)
2012 Grimm: Bad Hair Day (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
The Hour of Death (S02E10)
The Other Side (S02E08)
další epizody (9)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)

Hudební videoklipy

1993 The Lemonheads - It's A Shame About Ray (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace