foto

Kevin J. O'Neill

  • nar. 1957
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Breaking Point
2013 Deadly Weekend
2012 Bloody 27
Two Days
2011 Action News 5
2010 Rváč
The Tenant
2009 Second Coming
2006 Delivery
Experiment: Zombie
2002 Special Weapons and Tactics
1996 Na útěku (TV film)
1992 Soukromý případ (TV film)
1990 A Země udeřila (TV film)
1985 DARYL
1981 Nightmare

TV seriály

2000 Sheena (TV seriál)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
1996 Mys (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Zajatec (S01E11)
Frasier (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1984 Divorce Court (TV seriál)

Dokumentární

2005 Opravdoví sběratelé kostí (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Perception
2015 Valse Mémoire

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Perception
2015 Valse Mémoire

Producentská filmografie

Filmy

2017 Perception

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace