foto

Alice Drummond

  • nar. 21.5.1928
    Pawtucket, Rhode Island, USA
  • zem. 30.11.2016 (88 let)
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Chlupatá odplata
2009 Mateřské galeje
Po životě
2008 Chronic Town
Pochyby
Synecdoche, New York
2005 Honeymooners
2004 Nezapomenutelné dětství
2003 Večeře s April
2001 Rising Place, The
2000 Tajemství
1999 Advice From a Caterpillar
Cesta ke štěstí
Milostný dopis
Samé trable (TV film)
Vezmu tě tam
1997 Než jsme se našli
Proč právě já?
Svatba naruby
Vraždy po internetu
1996 Just in Time
Řeči, řeči...
1995 Jeffrey
Tři muži v negližé
1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv
I.Q.
Nejsem blázen
1993 Prachy za nic
Úsvit (TV film)
1990 Příběhy z temnot: Film
Čas probuzení
1989 Animal Behavior
Nikki and Alexander (TV film)
Prachy, moc a vražda (TV film)
1988 Blázinec
Dům na Carroll Street
Suicide Club, The
Čas zastavit se
1984 Concealed Enemies (TV film)
Krotitelé duchů
You Can't Take It with You (TV film)
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1981 Očitý svědek
1980 Ztraceni beze stop
1979 Svátost strachu (TV film)
1978 Král cikánů
1977 Secret Service (TV film)
Thieves
1974 Man on a Swing
1972 Particular Men (TV film)
1970 Where's Poppa?

TV seriály

2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Tlustej zadek (S02E08)
2004 The Jury (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Město téměř příčetné (S04E16)
1998 Trinity (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
With This Ring (S01E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mayhem (S04E17)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)
1990 Lenny (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
Park Place (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace