foto

Turo Pajala

  • nar. 16.11.1955 (63 let)
    Joutseno, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Kulkurin taivas (studentský film)
1997 Palkkasoturi
1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
Tuhlaajapoika
1990 1943 elokuu (TV film)
Juudaspeli (TV film)
1989 Terroristit (TV film)
1988 Ariel
1987 Hamlet podniká
Macbeth
Pieni yösoitto (TV film)
Strutsi (studentský film)
1986 Biko (TV film)
Huomenna
Kuningas lähtee Ranskaan
Näkemiin, hyvästi
Paperienkelit (TV film)
1985 Pimeys odottaa
1983 Kadotettu paratiisi (TV film)
Unelmajuna (TV film)
Yksityisetsivä (TV film)
1982 Král bez srdce
1979 Peluri (studentský film)

TV seriály

2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Lakko (S01E03)
1996 Nortia (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)
Painajainen (TV seriál)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Sankarit (E04)
Yöllinen vieras (E02)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)

Dokumentární

2008 Helsinki, ikuisesti - a.z.

Host

TV pořady

1982 Viimeistä iltaa... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace