foto

Alena Tománková

  • nar. 4.4.1932 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Mládí na prodej (TV film)
Nález (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1989 To byl zase den (TV film)
1982 Příběh ženy, která milovala lidi (TV film)
1981 Velikánský banánový dort (TV film)
1979 Hořká slza radosti (TV film)
Ohrožené město (TV film)
Ženich mezi dveřmi (TV film)

TV seriály

1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1987 Bakaláři (TV seriál)
Experiment (S16E05)
1983 Bakaláři (TV seriál)
Čepice (S12E39)
1980 Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
Bakaláři (TV seriál)
Lavice, moje žena a já (S09E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky