foto

Lenka Vacvalová

  • nar. 14.8.1989 (29 let)
    Beluša, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Energická slovenská moderátorka a herečka s odzbrojujícím úsměvem. Již během studia hudebně-dramatického oboru na konzervatoři D. Kardoše nezůstala její výřečnost bez povšimnutí a v pouhých 15 letech se stává moderátorkou tehdy největšího regionálního rádia Duha. Po absolutoriu se přesunula do Prahy, kde vystudovala i VOŠ hereckou.

Herecky se prosadila v netradiční road movie Move On s M. Mikkelsonem, Ordinaci v růžové zahradě 2, Sanitka 2, aj. Jako moderátorce ji bylo svěřeno uvádění finál. večera prestižní celosvětové soutěže Miss Deaf World and Europe. Její hlas se 3 roky ozýval z rádia SeeJay, kde uváděla Ranní restart. Věnuje se moderaci vernisáží, společenských akcí, módních přehlídek. Uvádí pořad Fashion Time na Óčku a další pořad na TV Metropol.

MediaMachine.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Teambuilding
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2014 Zejtra napořád
2013 Kameňák 4
2012 Move On

TV seriály

2017 Přístav (TV seriál)
Pátkův syn (S04E04)
2016 Na vodě (TV seriál)
Na suchu (E05)
2015 Kolabs (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2015 Galavečer LOOK BELLA 2015 (TV pořad)
Soudkyně Barbara (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace