foto

Christina Wren

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
2014 Moon and Sun
2013 Allo
Muž z oceli
2012 Saudade?
Static Shock Blackout
2010 Ships Wrecked Cove

TV seriály

2014 Ingress Obsessed (TV seriál)
Sequestered (TV seriál)
2013 L.A. Macabre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Allo
2012 Saudade?
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace