foto

Andrea Eckert

  • nar. 17.9.1958 (61 let)
    Baden, Dolní Rakousy, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
Zur Sache, Macho! (TV film)
2012 Nečekané překvapení (TV film)
Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
2011 Brazilské štěstí (TV film)
Molly & Mops - Ein Mops kommt selten allein (TV film)
Nina sieht es ...!!! (TV film)
2010 Drei gegen einen (TV film)
2008 Bez syna neodejdu (TV film)
2007 Liebe auf den dritten Blick (TV film)
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Schwabenkinder (TV film)
2002 Der Bestseller - Mord auf italienisch (TV film)
Nezvaný host (TV film)
2001 Heidi
Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Der Häupter meiner Lieben
Snoopers
1998 Endlich Schluß
Frauen lügen nicht
Hinterholz 8
Tödliche Diamanten (TV film)
1997 9 a 1/2 týdne II
Věčná píseň (TV film)
1995 Freispiel
Před úsvitem
1994 Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
Polizeiruf 110 - Lauf, Anna, lauf! (TV film)
1992 Flucht, Die
Kinder der Landstraße
1991 Arbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca Daracs (TV film)
Nie im Leben
1990 Sidonie (TV film)
1989 Weiningers Nacht
1984 Ameley, der Biber und der König auf dem Dach (TV film)

TV seriály

2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Spiel des Lebens (E05)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Volební kampaň (E07)
2010 Lilly Schönauer (TV seriál)
Překážky lásky (E11)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Galabankrott (E09)
Klinik am Alex (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Agathe (TV seriál)
Sonáta smrti (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Staatsgeheimnis (S01E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Ein Wahnsinnskind (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2000 Boží pokrm (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad) - mod.
2011 Stadtgespräch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky