foto

Isis Cabolet

  • nar. 6.10.1986 (33 let)
    Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vina Lucie de B.
2013 App
2011 Mijn Marko (TV film)
2010 De gelukkige huisvrouw
LelleBelle (TV film)
Sekjoeritie (TV film)
Sterke verhalen
2005 Allerzielen
2004 Snacken (TV film)

TV seriály

2019 Keizersvrouwen (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Weemoedt (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Jeuk (TV seriál)
2013 Ik ook van jou (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky