foto

Alexandr Veledinskij

  • nar. 27.7.1959 (59 let)
    Nižnij Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 V Kejptaunskom portu
2013 Zeměpisec, který propil globus
2011 Portret
2006 Sdvig
Živoj
2004 Russkoje
2001 Ty da ya, da my s toboy

TV seriály

2002 Brigada (TV seriál)
Zakon (TV seriál)

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace