foto

Wojciech Mecwaldowski

  • nar. 5.4.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
Správa
The Love Europe Project
Zimna gra
2018 Juliusz
Milost
2017 Gwiazdy
Já a můj táta
Umění milování
2015 11 minut
Klub tuláků
2014 Silná káva není úplně špatná
2013 Last Minute
2012 Bitva u Vídně 1683
Dívka ze skříně
Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
Láska
2011 Jak się pozbyć cellulitu
Wojna żeńsko-męska
2010 Ciacho
Noc życia
Piotrek trzynastego
2009 Love and Dance
Lunatycy (TV film)
Menší zlo
2008 Lejdis
2007 Aleja gówniarzy
Jak to jest być moją matką (TV film)
Testosteron
2006 Bezmiar sprawiedliwości
Krótka histeria czasu
Kto nigdy nie żył...
Rzeźnia numer 1
Sztuka masażu
2004 Šrámy
2002 Den cvoka

TV seriály

2019 Ucho prezesa (TV seriál)
Szklany sufit (S04E09)
2018 Dom Pelen Zycia (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Muszę zacząć od nowa (S05E07)
další epizody (5)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Weto i odwet (S02E04)
Histeria totalnej opozycji (S01E13)
Druga szansa (TV seriál)
To ty (S04E10)
Rozgrywka (S04E08)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
další epizody (12)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
další epizody (20)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzień sądu (S01E06)
Przymierze (S01E04)
Zstąpienie (S01E03)
další epizody (4)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2014 Baron24 (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (24)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
Czas honoru (TV seriál)
Konfrontacja (S06E09)
Sąd leśny (S06E08)
Paczka z Berlina (S06E05)
další epizody (4)
2011 Instynkt (TV seriál)
2010 Usta usta (TV seriál)
2009 Tancerze (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Doręczyciel (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace