foto

Mia Nielsen-Jexen

  • nar. 9.3.1984 (33 let)
    Hellerup, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret: Night at the Crossroads
Mens vi lever
3 ting
2013 Det andet liv
Duál
2012 Sort kaffe & vinyl
2011 Třídní sraz

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2000 Jul på Kronborg (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kierkegaard: Gefährliche Gedanken (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace