foto

Mateusz Banasiuk

  • nar. 21.9.1985 (35 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Furioza
2018 7 citů
Pitbull: Ostatni pies
2013 Plovoucí věžáky
2012 Big Love
2011 Varšavská bitva 1920
2009 Miasto z morza
Vše, co miluji
Wszystko
2006 Kto nigdy nie żył...
2004 Šrámy

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tragedia w teatrze (S23E06)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Mam cię (S03E13)
Wszystko albo nic (S03E12)
Wreszcie razem (S03E11)
další epizody (12)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Drift (S14E02)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Muzycy (S09E09)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdeczka (S05E01)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Rywale (E11)
další epizody (13)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Wypożyczalnia ludzi (E03)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 19 (S03E19)
Niania (TV seriál)
Strajk (S03E02)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky