foto

Ekke Hämäläinen

  • nar. 14.2.1922
    Mikkeli, Finsko
  • zem. 21.1.1981 (58 let)
    Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Důvěra
1973 Pohjantähti
1971 Kujanjuoksu
1970 Sumuruisku (TV film)
1968 Liejukana (TV film)
Rottasota
Skyytian välikohtaus (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1966 Henrik IV (TV film)
Kapinoitsijan varjo (TV film)
Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Erik XIV (TV film)
Huijarit (TV film)
Kielletty kirja
Teatterituokio: Nocturno (TV film)
Teatterituokio: Professori Taranne (TV film)
1963 Marie Octobre (TV film)
Perhe-elämää (TV film)
Soittaja (TV film)
1962 Elämä on unta (TV film)
Kun ruusut kukkivat (TV film)
Pikku Suorasuu
Rasvapallo (TV film)
1960 Iloinen Linnanmäki
Malja Viriliukselle (TV film)
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Olen 17-vuotias (TV film)
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kohtalo tekee siirron
1958 Autuas eversti
Kahden ladun poikki
Sven Tuuva
1957 Herra Sotaministeri
Niskavuori taistelee
1956 Odsun
Tyttö tuli taloon
1955 Neznámý voják
Onni etsii asuntoa
Säkkijärven polkka
1954 Morsiusseppele
Onnelliset
1953 Kuningas kulkureitten
Se alkoi sateessa
1952 Kuollut mies kummittelee
Silmät hämärässä
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
1951 Kesäillan valssi
1949 Jossain on railo
Sinut minä tahdon
1948 Ruusu ja kulkuri
Toukokuun taika
1947 Särkelä itte
1945 Mikä yö!
Suomisen Olli yllättää

TV seriály

1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
1961 Kuka on syyllinen? (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia (TV seriál) - a.z.
1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky