foto

Gabriel Koura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Million Miles Away
Paradise Club
Pushing Boundaries
2015 Quitters
2014 Mom, Murder & Me
2013 Barrio Brawler
2012 Table for One

TV seriály

2014 Murder in the First (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Zázračné místo (S01E11)
2013 Betas (TV seriál)
Pilot (E01)
2012 Ženy s nožem (TV seriál)

Dokumentární

2013 50 způsobů, jak opustit svého milence (TV seriál)
2011 Nafingoval jsem svoji smrt (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Groove Street

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Groove Street

Producentská filmografie

Filmy

2018 Groove Street

Host

TV pořady

2014 Duše, které nenalezly klid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky