foto

Brendan Fletcher

  • nar. 15.12.1981 (38 let)
    Comox Valley, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brotherhood
2018 Distorted
Night Hunter
Open 24 Hours
Sněžná past
2016 Lost Solace
Rampage: President Down
2015 REVENANT Zmrtvýchvstání
2014 Altergeist
Leprechaun: Origins
Rampage 2
The Grim Sleeper
2013 13 Eerie
Nečekaná hrozba
Vystrašený šepot (TV film)
2012 Hanin zákon (TV film)
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 American Animal
Blubberella
Edwin Boyd
2010 BloodRayne: The Third Reich
Kouřová clona (TV film)
2009 Rampage
2008 Obr lidožrout (TV film)
2007 88 minut
BloodRayne 2: Vykoupení
2006 Black Eyed Dog
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2005 Krajina přílivu
Norco: Pod palbou (TV film)
Paper Moon Affair
Past (TV film)
Sám v temnotě
2004 Death Valley
Eighteen
Everyone
Final Cut
Lucky Stars
Moje sestra vlkodlak 2
Moje sestra vlkodlak 3
2003 Freddy vs. Jason
The Big Charade
Vražedné přátelství (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)
De grot
Nevyřčené tajemství
Touch
Turning Paige
2000 Law of Enclosures, The
Pohrdání (TV film)
Trixie
1999 Anděl mého otce
Jimmy Zip
Konec léta (TV film)
Rollercoaster
Souhlas rodiny (TV film)
The Five Senses
1998 Hledání
Tourist Trap (TV film)
1997 Dodržet slib (TV film)
High Stakes (TV film)
Můj pes Buddy
Nákaza (TV film)
Náklaďáky (TV film)
1996 Smrti v patách (TV film)
1995 Malí kriminálníci (TV film)

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Oblast 51 (S02E03)
2019 Lewis and Clark (TV seriál)
Siréna (TV seriál)
New World Order (S02E16)
The Outpost (S02E13)
Serenity (S02E12)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Star City Slayer (S07E13)
2018 Arrow (TV seriál)
Due Process (S07E06)
The Demon (S07E05)
Crossing Lines (S07E03)
další epizody (5)
2017 Cardinal (TV seriál)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
Edie a Eric (S01E03)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E02)
Darebák (TV seriál)
Coup de Grace (S02E10)
Better Red Than Dead (S02E08)
The Last Supper (S02E07)
další epizody (9)
Hell on Wheels (TV seriál)
Reckoning (S04E04)
The Elusive Eden (S04E01)
2013 Zločin (TV seriál)
Head Shots (S03E04)
Seventeen (S03E03)
That You Fear the Most (S03E02)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Garrett Stillman (E12)
2010 The Pacific (TV seriál)
Okinawa (E09)
Peleliu Hills (E07)
Peleliu Airfield (E06)
další epizody (4)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Bacon (E06)
Flashpoint (TV seriál)
You Think You Know Someone (S02E16)
Smallville (TV seriál)
Nespravedlnost (S08E21)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Čertík z krabičky (S07E16)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Noční můra (S01E14)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Damned Thing (S02E01)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Star Crossed (S01E06)
2001 Dice (TV seriál)
2000 Caitlin's Way (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
Anamnesis (S02E19)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)

Dokumentární

2018 F*** You All: The Uwe Boll Story
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2007 The Green Chain
2005 Getting Gilliam

Scenáristická filmografie