foto

Júdži Nakamae

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Kuinige Killer (TV film)
2016 A Summer Song
Hotel keibitai: Tanabe Sanao (TV film)
2015 Zenkai no uta
2014 Gaki Rock
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
Sango renjâ

TV seriály

2019 Top League (TV seriál)
2018 Gibo to Musume no Blues (TV seriál)
2017 Gin to Kin (TV seriál)
2016 AKB Love Night: koi kódžó (TV seriál)
Cook Keibu no bansankai (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
2010 Hanmá seššon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky