foto

Jeroen Spitzenberger

  • nar. 20.1.1976 (43 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bumperkleef
2016 Een echte Vermeer
Pan učitel Žabák
2015 Ja, ik wil!
Mannenharten 2
Rajský pokoj
2013 App
Mannenharten
2012 Jackie
Süskind
Tony 10
2010 De overloper (TV film)
Tirza
2007 Alles is liefde
2006 Mimo hru
2004 Kazatel
Stille nacht
Twee dromen (TV film)
2003 Cloaca (TV film)
2002 Dvojčata
2001 Zeus (TV film)

TV seriály

2019 Oogappels (TV seriál)
Stanley H. (TV seriál)
2018 Kerst met de Kuijpers (TV seriál)
2017 De spa (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
2016 Vlucht HS13 (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
Rembrandt en ik (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
Sorry Minister (TV seriál)
2008 Koning van de Maas (TV seriál)
Toren C (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky