foto

Miroslav Donutil

  • nar. 7.2.1951 (67 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2019 Den štěstí
2018 Doktor Martin: Záhada v Beskydech
Můj strýček Archimedes (TV film)
Rašín (TV film)
2015 Cesta do Říma
2014 10 pravidel jak sbalit holku
Dědictví aneb Kurva se neříká
Krok do tmy
2013 Co v detektivce nebylo (TV film)
2010 Dešťová víla
Román pro muže
Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
2009 Hrubeš a Mareš Reloaded
2008 Devatenáct klavírů (TV film)
2007 Muž a stín (TV film)
2006 Naši furianti (divadelní záznam)
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Zlá minuta (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Román pro ženy
2003 Bankrotáři (TV film)
Nuda v Brně
Želary
2002 Borůvkový vrch (TV film)
Útěk do Budína
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
Společnice (TV film)
Český Robinson (TV film)
1999 Pelíšky
1998 Legenda Emöke (TV film)
Pasti, pasti, pastičky
1997 Dobrá zpráva (TV film)
Trampoty pana Humbla (TV film)
Záhadná paní Savageová (TV film)
1996 Dědo, čaruj (TV film)
Eine kleine Jazzmusik (TV film)
Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo (TV film)
Lea
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
Fany
Nevinný (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Houpací křeslo (TV film)
Klára a dva páni (TV film)
Pevnost
Políček č. 111 (TV film)
Róza, strážné strašidlo (TV film)
Tři Alberti a slečna Matylda (TV film)
1993 Hotýlek v srdci Evropy
Mistr Kampanus (TV film)
Podivné jméno pro psa (studentský film)
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
Ecce Constantia (TV film)
Erasmovy velké arkány (TV film)
Kocourkov (TV film)
O princi, který měl o kolečko víc (TV film)
President a anděl (TV film)
Valle di pietra, La
Černí baroni
1991 Tankový prapor
1990 Chybná diagnóza (TV film)
Jen o rodinných záležitostech
Keď hviezdy boli červené
Koncert V... (divadelní záznam)
Takový je film
1988 Iba deň
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
Čas žhavých kamenů (TV film)
1987 Drátenická pohádka (TV film)
Figurky ze šmantů
Outsider
Správná trefa
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 O buchtách a milování (TV film)
Přezůvky štěstí
Případ žárlivého muže (TV film)
1985 Výměna (TV film)
Zastihla mě noc
Čarovné dědictví
Šahrazád (TV film)
1984 Brigáda (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
Vrah (TV film)
1983 O chytrém šachovi (TV film)
Radostné události (TV film)
Slivovice (TV film)
Straka v hrsti
1982 Archimédův bod (TV film)
Neviditelné nebezpečí (TV film)
Náledí (TV film)
Sazička pro štěstí (TV film)
Únos (TV film)
Šťastný domov (TV film)
1981 Svatba (divadelní záznam)
1980 Commedia del arte (divadelní záznam)
Postřižiny
Zlatá panna (TV film)
1979 O podivném draku na Kamenné Hůrce (TV film)
Opustíš-li mne... (TV film)
1978 Balada pro banditu
Búrajú starú pec (TV film)
Exponát smrti (TV film)
Tonička z královské chalupy (TV film)
Čistá řeka
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
1975 Potulné pohádkové divadlo (TV film)
Tango (TV film)
1974 Potulné pohádkové divadlo (TV film)
1973 Klec (TV film)
1972 Venca (TV film)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Lék na vraždu (S03E08)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Vesničko má vražedná (S03E06)
další epizody (14)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Krvavá svatba (S01E06)
další epizody (7)
Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 2. část (E12)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Porod (S02E15)
Jako kočka (S02E14)
další epizody (16)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Znamení koně (TV seriál)
Nový úsvit (S02E03)
Finta (S02E02)
Blue Mystery (S02E01)
2013 České století (TV seriál)
Veliké bourání (1918) (E01)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Řecko není všecko (S07E12)
Ruty šuty Arizona (S07E11)
Parohy na kole (S07E10)
další epizody (12)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Cizí kluk (S06E09)
Novoroční projev (S06E08)
Komparsista (S06E07)
další epizody (9)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
Upratovačka (S05E11)
Dvě plus jeden (S05E10)
další epizody (12)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Pozdní sběr (S04E12)
Indiánské víno (S04E11)
Poslední decinka (S04E10)
další epizody (12)
Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Pojistka (S03E10)
Tizian (S03E08)
další epizody (8)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Prst a prstýnek (S03E06)
Mistr (S03E05)
Vražedné překvapení (S03E04)
další epizody (6)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
Reparát (S02E06)
další epizody (8)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Víkend (S01E02)
Náhodička (S01E01)
Josef a Ly (TV seriál)
Mikuláš (E05)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Podfuk (S01E01)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2000 Broučkova rodina (TV seriál)
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1998 Broučci: Dobrodružství na pasece (TV seriál)
Motel Anathema (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1995 Dva ve fraku (TV seriál)
Tučňáci jsou ptáci (E07)
Tučňáci - reklamní ptáci (E06)
Tučňáci na háčku (E05)
další epizody (7)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
Vlakem na Vídeň (E04)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Zázraky u rabína (E01)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Martina (E05)
Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (5)

Dokumentární

2018 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál) - herec, vyp.
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05) - herec, vyp.
další epizody (7)
Na cestě (TV seriál) - herec, vyp.
Na cestě po Cejlonu (S20E12)
Na cestě po novozélandském Coromandelu (S20E11) - vyp.
Na cestě po středozápadu USA (S20E10) - vyp.
další epizody (32)
2017 Hej mistře basů (koncert) - mod.
Husa na provázku (TV seriál)
Král železa a smíchu Franta Kocourek (TV film)
Vůně Athén s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po ostrově Unguja (S19E12) - vyp.
Na cestě po chorvatském ostrově Lošinj (S19E11) - vyp.
Na cestě po poloostrově Izu (S19E10) - vyp.
další epizody (32)
2016 Tajemství Miroslava Donutila (TV film)
Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po střední Dalmácii (S18E11) - vyp.
Na cestě po Hesensku (S18E10) - vyp.
Na cestě po emirátském Ras AL-Khaimh (S18E09) - vyp.
další epizody (34)
2015 Film o seriálu: Doktor Martin (TV film)
Tajemství Pavla Zedníčka (TV film)
Tajemství rodu (TV seriál)
Miroslav Donutil (S02E04)
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po severní Albánii (S17E15) - vyp.
Na cestě po Languedocu (S17E14) - vyp.
Na cestě po bolivijské Soratě (S17E13) - vyp.
další epizody (30)
2014 Naše krev je Sparta (TV film)
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po jižní Albánii (S16E14) - vyp.
Na cestě po údolí Káthmándú (S16E13) - vyp.
Na cestě po Pays de la Loire (S16E12) - vyp.
další epizody (32)
2013 Absolventský ročník 2013 (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Miroslav Donutil (S05E06)
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po východní Krétě (S15E14) - vyp.
Na cestě po Pantellerii (S15E13) - vyp.
Na cestě po Huelvě (S15E12) - vyp.
další epizody (38)
2012 Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Pavel Zedníček (S04E18)
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po Doněcké oblasti (S14E13) - vyp.
Na cestě po Oaxace (S14E12) - vyp.
Na cestě po údolí řeky Douro (S14E11) - vyp.
další epizody (46)
2011 Sluha jako fenomén
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po Podkarpatské Rusi (S12E13) - vyp.
Na cestě po Kajmanských ostrovech (S12E12) - vyp.
Na cestě po severu Izraele (S12E11) - vyp.
další epizody (47)
2010 Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po Seychelských ostrovech (S10E18) - vyp.
Na cestě po Bretani (S10E17) - vyp.
Na cestě po Lanzarote (S10E16) - vyp.
další epizody (47)
2009 Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po Réunionu (S08E13) - vyp.
Na cestě po severu Černé Hory (S08E12) - vyp.
Na cestě po středním Fidži (S08E11) - vyp.
další epizody (36)
2008 Film o filmu Děšťová víla (TV film)
Po stopách hvězd (TV seriál)
Ve dvou se to lépe táhne (TV film)
Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po severním pólu (S06E17) - vyp.
Na cestě po Golanských výšinách (S06E16) - vyp.
Na cestě po jižním Jordánsku (S06E15) - vyp.
další epizody (49)
2007 Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po Azorských ostrovech (S04E16) - vyp.
Na cestě po jižním Altiplanu (S04E15) - vyp.
Na cestě po Tokaji a Egeru (S04E14) - vyp.
další epizody (47)
2006 Na cestě (TV seriál) - vyp.
Na cestě po Sardinii (S02E16) - vyp.
Na cestě po Banátu (S02E15) - vyp.
Na cestě po severní Namibii (S02E14) - vyp.
další epizody (34)
2004 Bulat Okudžava - Věčná píseň (TV film)
2002 Hvězdy na Vltavě (koncert)
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Proměny povahy tragického hrdiny (S02E07)
1998 Milý příteli Martinů (TV film)
Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2016 Kafe s Jolanou (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
Český lev 2015 (TV pořad)
2015 Pohádky pana Donutila (TV pořad)
Český lev 2014 (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2013 55 minut s Miroslavem Donutilem (TV pořad)
60 pečetí (TV pořad)
Galashow 60 (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Televizní legendy (TV pořad)
Česká Miss 2013 (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Sazka Fotbalista roku 2011 (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
Život je krásný, RARÍÍÍJÁÁÁ (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Legendární historky (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
Všechno nejlepší (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Bavíme se s imitátory (TV pořad) - a.z.
Deset zastavení s mistry zábavy (TV pořad)
Gustav Brom Big Band (TV pořad)
Komici na jedničku (TV pořad)
Lidovky mého srdce (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR Extra (TV pořad)
Tentokrát se budu smát já (TV pořad) - a.z.
Zas je tady silvestr (TV pořad) - a.z.
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Nezapomenutelné scénky (TV pořad) - a.z.
TOP STAR magazín (TV pořad)
Televizní úsměvy (TV pořad)
2007 Cestou necestou s Miroslavem Donutilem (TV pořad)
Silvestr s četníky (TV pořad)
Takí sme boli (TV pořad)
To byl ? (TV pořad)
TýTý 2006 (TV pořad)
Český lev 2006 (TV pořad)
2006 Hitparáda televizní zábavy (TV pořad)
Český lev 2005 (TV pořad)
2005 TýTý 2004 (TV pořad)
Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2003 Silvestrovská Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002 (TV pořad)
2002 Jak na to... (TV pořad)
Já a moji synové... (TV pořad)
Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001 (TV pořad)
2001 Herecký poločas Miroslava Donutila aneb Ještě pořád se něco děje... (TV pořad)
Kocourkova dvanáctka (TV pořad)
Na kus řeči (TV pořad)
Uprostřed běhu (TV pořad)
Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000 (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999 (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Miroslav Donutil na Žofíně (TV pořad)
Věšák (TV pořad)
Zlatý oříšek 1999 (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Nádherná léta na Provázku (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
Bolkoviny (TV pořad)
Miroslav Donutil ve Spirále (TV pořad)
Setkávání (TV pořad)
1996 Miroslav Donutil v Lucerně (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
Pořád se něco děje (TV pořad)
Strécovské deň (TV pořad)
1992 Buly (TV pořad)
Šance (TV pořad)
1990 Šaráda (TV pořad)
1985 Videostop (TV pořad)
1984 Zpívánky (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)
1982 Studio B (TV pořad)
1976 Dostaveníčko (TV pořad)
1973 Kopaničářské námluvy (TV pořad)
1972 Veselá je dědina (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 El Nino feat. Eva Pilarová - Brno (hudební videoklip)
Marek Ztracený - Léto 95 (hudební videoklip)
2013 Kristína: Rozchodový reggaeton (hudební videoklip)
Kryštof: Zatančím (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Víkend (S01E02)
Náhodička (S01E01)

TV pořady

2013 Televizní legendy (TV pořad)
1996 Miroslav Donutil v Lucerně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 539)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace