foto

Helene Egelund

  • nar. 15.2.1965 (55 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cavern
2010 Drž mě pevně
Frihed på prøve
2009 Špioni
2008 Ses
2007 Cecilie
2003 Se dagens lys (TV film)
2002 Playa de los galgos, La
2000 Vypřáhni koně
1998 Motello
1997 Barbara
1996 Krystalbarnet
Skæbnetimen
1995 Pigen med de grønne øjne
1994 Eva (TV film)
Min fynske barndom
Rodinné záležitosti
1993 Sort høst
1991 Den store badedag
Superstau
1989 1939

TV seriály

2016 Špinavý byznys (TV seriál)
2011 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Mord im Watt (E06)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 14 (S01E14)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (4)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-7/01, del 1 (S03E05)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1993 Tre ludere og en lommetyv (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky