foto

Filip Berg

  • nar. 2.10.1986 (33 let)
    Danderyd, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dimmiga dar
Lyckligare kan ingen vara
2015 Muž jménem Ove
Nesmrtelní
2013 Maturitní večírek
Orion
Povídky ze Stockholmu
Zločiny z vášně: Růže, polibky a smrt (TV film)
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Mig älskar ingen
Two Little Boys
2010 Spolehni se
2004 Hip, hip, hurá!
2003 Zlo mezi námi

TV seriály

2020 Bäckström (TV seriál)
Rig 45 (TV seriál)
En av oss (S02E04)
Hon är där ute (S02E02)
Utredningen (S02E01)
2018 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Syrror (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
další epizody (5)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pokoj 302 (S05E01)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Festen kan börja (E01)
The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Tjockare än vatten (TV seriál)
Viva Hate (TV seriál)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Najdi si práci (S01E04)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 18 (E18)
další epizody (7)
2012 Den sista dokusåpan (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
Frieri (S02E01)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
Höök (TV seriál)
Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Lasermannen (TV seriál)
Livet enligt Rosa (TV seriál)
2003 Vera med flera (TV seriál)