foto

Scott Krinsky

  • nar. 24.11.1968 (50 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Myra
2018 Andover
Captain Black
2017 Get Big
Labyrint podle Davea
2015 Transdarinka
2013 American Idiots
2012 The Money Shot
2006 Shamelove

TV seriály

2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Chuck a Sára (S05E12)
Chuck a rychlovlak (S05E11)
další epizody (5)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a virus (S05E05)
Chuck a služební cesta (S05E04)
další epizody (16)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a největší strach (S04E08)
další epizody (23)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
další epizody (11)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a Delorean (S02E10)
Chuck a sensei (S02E09)
další epizody (13)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a salám z dovozu (S01E09)
další epizody (11)
O.C. (TV seriál)
The Night Moves (S04E15)
The Groundhog Day (S04E12)
The French Connection (S04E10)
2006 O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Cold Turkey (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky