foto

Tom Guiry

  • nar. 12.10.1981 (37 let)
    Trenton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blok 99
Sollers Point
2016 Culling Hens
2014 Mahjong and the West
2012 The Fitzgerald Family Christmas
2011 Joint Body
2008 Yonkers Joe
2007 Prisoner
Špinaví Irové
2006 Stín svědomí
2005 Hoši z Bristolu
Strangers with Candy
2004 Osobní prohlídka (TV film)
2003 Justice
Konec dětství
Tajemná řeka
2002 Ponížení (TV film)
2001 Americký Macbeth
Černý jestřáb sestřelen
2000 Ponorka U-571
Píseň všedního života (TV film)
Tábor tygrů
1999 Jízda s ďáblem
1998 Stávka!
Wrestling with Alligators
1996 Poslední vítězství
1995 Four Diamonds, The (TV film)
1994 Lassie
1993 Nechci být sám (TV film)
Plácek

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Fool Me Twice (E12)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dead Man's Switch (S01E20)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Kings (TV seriál)
Judgment Day (E05)
Insurrection (E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzpomínky na vraždu (S07E12)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)
The Black Drop (E12)
Wasn't That Enough? (E11)
další epizody (13)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dobro (S05E22)
2004 The Jury (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disappearing Acts (S04E05)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Bait (S09E03)

Dokumentární

2003 50 Greatest TV Animals (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace