foto

Claire Hackett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Apostasy
2009 Harry Brown
2007 Instinct (TV film)
2003 Pleasureland (TV film)
2000 Liam
Madame Bovary (TV film)
1993 Gallowglass (TV film)
1992 Growing Rich (TV film)
1990 Dancin' Thru the Dark
1989 'Itch (TV film)

TV seriály

2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2007 Sold (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2003 William and Mary (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
1992 Growing Rich (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky