foto

Gladys Knight

  • nar. 28.5.1944 (75 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Seasons of Love
2013 Komorník - a.z.
2003 Detektivové z Hollywoodu

TV seriály

2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lele pu na manu like (S09E08)
2017 Star (TV seriál)
Black Wherever I Go (S01E07)
Code of Silence (S01E04)
2015 Empire (TV seriál)
The Devil Quotes Scripture (S01E03)
2012 The First Family (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Láska a káva (S02E10)
2005 JAG (TV seriál)
Neznámý voják (S10E20)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Greena viděti (S03E03)

Dokumentární

2019 Mirroring Michael Jackson
2018 Mr. Soul (TV film) - a.z.
2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2009 Let Freedom Sing: How Music Inspired the Civil Rights Movement
2000 Messiah XXI, The (koncert)
1991 Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)

Host

TV pořady

2018 2018 American Music Awards (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2001 Evening of Stars: A Celebration of Educational Excellence, An (TV pořad)
1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace