foto

Leonard Horn

  • nar. 1.8.1926
    Bangor, Maine, USA
  • zem. 25.5.1975 (48 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Nakia (TV film)
1973 Honička (TV film)
Hunter (TV film)
The Bait (TV film)
1972 Climb an Angry Mountain (TV film)
Corky
1970 Magic Garden of Stanley Sweetheart, The
Ztracený let (TV film)
1968 Rogues' Gallery
Split Second to an Epitaph (TV film)

TV seriály

1975 Wonder Woman (TV seriál)
The New Original Wonder Woman (S01E01)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky