foto

Lisa Howard

  • nar. 24.11.1963 (56 let)
    Londýn, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Decay
2008 Long Island Confidential (TV film)
1998 Sealed with a Kiss (TV film)
1997 Profesionální lovec 2
1996 Profesionální lovec
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Replikátor
1989 Válka Roseových
1988 Almost Grown (TV film)
1987 Pod vlivem úplňku
Rolling Vengeance
1986 Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
Snadná kořist (TV film)
1985 1918
1983 Útěky z dětství

TV seriály

2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Láska předchází pád (S02E11)
2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Ricky Wells (S05E18)
2005 Everwood (TV seriál)
Volný pád (S04E06)
1998 Země: poslední konflikt (TV seriál)
The Joining (S01E22)
Destruction (S01E21)
Infection (S01E20)
další epizody (13)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Scorpions Dream (S01E09)
Horizon Zero (S01E08)
Resurrection (S01E07)
další epizody (9)
Chameleon (TV seriál)
Jaroldo! (S01E15)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Eye of Kratos (S01E16)
Správná Susan (TV seriál)
Love and Divorce American Style: Part 1 (S01E15)
What a Card (S01E14)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Was It Something I Said? (S01E10)
1994 Údolí princezen (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (S03E27)
1992 Highlander (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tattooed Lady (S02E17)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
A Perfect .38 (S02E03)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)