foto

Jaren Mitchell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All Styles (TV film)
End Trip
The Domestics
2017 1 Mile to You
Girls Trip
2016 Boj za svobodu
Návrat domů
Plaquemines
The Passion (TV film)
2014 Děs po setmění
Na vítězné vlně
2013 Duch žraloka (TV film)
Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie
Podfukáři
Z ulice na green
2012 21 Jump street
American Horror House (TV film)
Duchotřesení (TV film)

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Fanynka č. 1 (S04E02)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 2 (E02)
Underground (TV seriál)
Firefly (S01E04)
Počtyřech (TV seriál)
For the Kids (S02E08)
2015 Zoo (TV seriál)
Síla zvuku (S01E06)
2014 Temný případ (TV seriál)
Kdo chce kam (S01E04)
American Horror Story (TV seriál)
Do horoucích pekel (S03E12)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace