foto

Nimrat Kaur

  • nar. 13.3.1982 (37 let)
    Pilani, Rajasthan, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Airlift
2014 The Masterchef
2013 Cizí oběd
2012 Luv Shuv Tey Chicken Khurana
Peddlers
2006 Noc s králem

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Epizoda 12 (S08E12)
The English Teacher (S08E11)
Designated Driver (S08E10)
další epizody (12)
2017 The Test Case (TV seriál)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Walcott Prep (S02E09)
Pass Judgment (S02E08)
další epizody (10)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
další epizody (9)