foto

Peter Benchley

  • nar. 8.5.1940
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.2.2006 (65 let)
    Princeton, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 Netvor (TV film) - kniha
1996 Krakatice (TV film) - kniha
1995 Cruel Jaws (TV film) - kniha
1980 Ostrov - kniha
1977 Hlubina - kniha
1975 Čelisti - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Ostrov
1977 Hlubina
1976 Great Houdini, The (TV film)
1975 Jeremiah of Jacob's Neck
Čelisti

TV seriály

1999 Amazonka (TV seriál)
1989 Dolphin Cove (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Netvor (TV film)
1994 Mrs. Parker a začarovaný kruh
1977 Hlubina

Dokumentární

2000 I Love 1970's (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace