foto

Yeon-mi Yoo

  • nar. 7.7.1999 (19 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Iwootjib seuta
2015 Bimil
Dwaeji gateun yeoja
2012 El Condor Pasa
2007 Děvčátko z černé země

TV seriály

2016 Peiji teoneo (TV seriál)
2015 Woolijib kkuldanji (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
2009 Gyeongsookui, gyeongsookabeoji (TV seriál)
Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
2007 Komapseumnida (TV seriál)
Motmallineun gyeolhon (TV seriál)
2006 Widaehan yusan (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace