foto

Robert Middleton

  • nar. 13.5.1911
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 14.6.1977 (66 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 The Lincoln Conspiracy
1974 Mark of Zorro, The (TV film)
Remember When (TV film)
1973 Harrad Experiment, The
Také andělé jedí fazole
1972 Fair Play (TV film)
1970 Cheyennský klub
Company of Killers (TV film)
Run, Jack, Run (TV film)
Which Way to the Front?
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1964 For Those Who Think Young
1963 Cattle King
1961 Gold of the Seven Saints
The Great Impostor
Witchcraft (TV film)
1960 Hell Bent for Leather
Zangarova zbraň (TV film) - a.z.
1959 Career
Don't Give Up the Ship
Fat Man: The Thirty-Two Friends of Gina Lardelli, The (TV film)
1958 Bitter Heritage (TV film)
Day of the Badman
No Place to Land
The Law and Jake Wade
1957 So Lovely... So Deadly
The Lonely Man
The Tarnished Angels
1956 Miluj mě něžně
Přesvedčení
Red Sundown
The Proud Ones
1955 Hodiny zoufalství
The Big Combo
The Court Jester
Trial
1954 Stříbrný kalich
1952 Duck and Cover

TV seriály

1977 Hunter (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
MGM Parade (TV seriál) - a.z.
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 James Dean: Forever Young - a.z.

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace