foto

Mačiko Ono

  • nar. 4.11.1981 (39 let)
    Nišijošino, prefektura Nara, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hohoemu Hito
2019 Kagefumi
Taifú kazoku
2018 Kusojaró to ucukušiki sekai
Skromní hrdinové
Suteki na Dynamite Scandal
2017 Blue Hearts ga kikoeru
Icu mata, kimi to Hórí Džun zairai
Namija zakkaten no kiseki
2016 Chieri to Cherry
Everest: Kamigami no Itadaki
Gosaigjó no onna
Museum
Sogeki (TV film)
Too Young To Die! Wakakušite šinu
2015 Dokutsu Ojisan (TV film)
Fujiko (TV film)
Kamisama wa Bali ni Iru
Kimi wa ii ko
Kišúten eki terminal
Soromon no gišó kóhen
Soromon no gišó zenpen
2014 Hana-čan no misoširu (TV film)
Madžo no takkjúbin
Nišino Jukihiko no koi to bóken
Pandora - Eien no Inochi (TV film)
Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
Sakamichi no Ie (TV film)
2013 Hasegawa Machiko Monogatari (TV film)
Jaký otec, takový syn
Tantei wa bar ni iru 2: Susukino daikosaten
Šazai no ósama
2012 Gaidži keisacu
Giwaku (TV film)
Plovoucí hrad
Ukrutnost nade vše
Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
2011 Ogawa no hotori
Shinjû tenshi
2010 Gohou (TV film)
Nise Isha to Yobarete ~Okinawa Saigo no Ikaiho~ (TV film)
Torocco
2009 Gekidžóban Hi no sakana
Masakiku araba
2008 Jáčaika
Nadešiko tai (TV film)
Tabidachi: Ashoro yori
Vrcholek
2007 Smuteční les Mogari
2006 Arigatô
I Am Nipponjin
Kórogi
2005 Naisu no mori: The First Contact
2004 Chuť čaje
Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
2003 Riarizumu no yado
2002 Frog River
2001 Ashita wa kitto
Gipusu
Man-hole
2000 Juríka
1997 Moe no suzaku

TV seriály

2020 Kirin ga kuru (TV seriál)
Jošiteru, nacu no owari ni (E23)
Mijako jori no šiša (E22)
Kessen! Okehazama (E21)
další epizody (4)
Kokoro no kizu o ijasu to iu koto (TV seriál)
2019 Kaidan botan tóró (TV seriál)
Maki no iči: Hattan (E01)
Zekkjó (TV seriál)
2018 Kono sekai no katasumi ni (TV seriál)
2016 Hadžimemašite, aišiteimasu (TV seriál)
Nacume Sóseki no cuma (TV seriál)
2015 Dôkutsu ojisan kanzenban (TV seriál)
Okaši no ie (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Meoto Zenzai (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 Maguma (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Carnation (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
2010 JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
MM9 (TV seriál)
Mother (TV seriál)
2009 Gaidži keisacu (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky