foto

Kristin Kreuk

  • nar. 30.12.1982 (36 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kristin Laura Kreuk se narodila 30. prosince roku 1982 (znamení - kozoroh) ve Vancouveru BC v Kanadě. Její otec je Holanďan a matka indonéská Číňanka, což ovlivnilo Kristininu krásu. Oba rodiče jsou architekti. Na škole studovala psychologii a navštěvovala dramatický kroužek i divadelní kurzy.

V roce 2000 začala svou kariéru seriálem EDGEMONT, kde si zahrála postavu Laurel Yeung. O rok později jí připadla role ve vysokorozpočtovém seriálu SMALLVILLE. Ústřední motiv seriálu je o dospívání Clarka Kenta, budoucího Supermana. Kristin hraje postavu Supermanovy první lásky - Lanu Langovou. Právě tato role jí proslavila.

Následovaly televizní projekty SNOW WHITE a ZEMĚMOŘÍ. Při natáčení teenage komedie EUROTRIP zavítala i do Prahy. Časopisy FHM a Maxim bývá označována za jednu z nejvíce sexy dívek. Kristin ráda čte, dívá se na filmy, tancuje, píše a cvičí gymnastiku.

Jan "Reiniš" Bodnár

Herecká filmografie

Filmy

2012 Space Milkshake
2011 Extáze
Upír
2010 Ben Hur (TV film)
2009 Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
2007 Hranice
2004 Eurotrip
Zeměmoří (TV film)
2001 Zimní pohádka (TV film)

TV seriály

2019 Burden of Truth (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Manic Street Preacher (S02E06)
další epizody (8)
2018 Burden of Truth (TV seriál)
Cause In Fact (S01E10)
Home to Roost (S01E09)
Hang Together (S01E08)
další epizody (10)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Au Revoir (S04E13)
No Way Out (S04E12)
Meet the New Beast (S04E11)
další epizody (13)
2015 Kráska a zvíře (TV seriál)
Destined (S03E13)
Sins of the Fathers (S03E12)
Unbreakable (S03E11)
další epizody (13)
2014 Kráska a zvíře (TV seriál)
Déjà Vu (S02E22)
Operation Fake Date (S02E21)
Ever After (S02E20)
další epizody (14)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Man or Beast? (S02E08)
Guess Who's Coming to Dinner? (S02E07)
Father Knows Best (S02E06)
další epizody (21)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Bridesmaid Up! (S01E09)
Trapped (S01E08)
Out of Control (S01E07)
další epizody (9)
2011 Smallville (TV seriál) - a.z.
Závěr (S10E21) - a.z.
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a falešná identita (S03E08)
Chuck a maska (S03E07)
Chuck a mísa nachos (S03E06)
další epizody (4)
Smallville (TV seriál) - a.z.
Návrat domů (S10E04) - a.z.
2009 Smallville (TV seriál)
Rekviem (S08E14)
Moc (S08E13)
Neprůstřelný (S08E12)
další epizody (4)
2008 Smallville (TV seriál) - herec, a.z.
Nevěsta (S08E10)
Odysea (S08E01) - a.z.
Arktida (S07E20)
další epizody (9)
2007 Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Modrá (S07E08)
Hněv (S07E07)
další epizody (21)
2006 Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
Zuřivost (S06E07)
další epizody (22)
2005 Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Záhadný kámen (S05E07)
Žízeň (S05E05)
další epizody (19)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
další epizody (24)
2003 Smallville (TV seriál)
Nepříčetnost (S03E08)
Magnetismus (S03E07)
Obrazy z minulosti (S03E06)
další epizody (21)
2002 Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Rozdvojení (S02E09)
Ryan (S02E08)
další epizody (23)
2001 Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Podivná dieta (S01E07)
Tajemství mládí (S01E06)
další epizody (8)
2000 Edgemont (TV seriál)

TV pořady

2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2002 The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace