foto

Oscar Dyekjær Giese

  • nar. 22.4.1995 (25 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Před mrazem
2017 Sázka na všechno
2016 Anti
Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem
2014 Punani
Těžká snaha (studentský film)
2013 Severozápad

TV seriály

2020 Grænseland (TV seriál)
2019 Černobyl (TV seriál)
Open Wide, O Earth (E03)
Please Remain Calm (E02)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky