foto

Simon Dennis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Stíny mezi námi
2016 Nejnadanější dívka
Rozkaz zabíjet
The Limehouse Golem
2015 American Hero
2012 Dealer
Inspektor Regan
2011 Night in the Woods, A
2008 New Town Killers
Reverb
2007 Messages
Underground
2006 Accidents
Nina's Heavenly Delights
2004 Number One, Longing. Number Two, Regret
2002 The Last Great Wilderness

TV seriály

2020 Hollywood (TV seriál)
Konec jako z Hollywoodu (E07)
Meg (E06)
Skok (E05)
další epizody (7)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
Atentát na Paytona Hobarta: část druhá (S01E07)
Atentát na Paytona Hobarta (S01E06)
další epizody (6)
2018 Krypton (TV seriál)
Pose (TV seriál)
Horečka (S01E04)
Dávat a dostávat (S01E03)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Sladká minulost (S02E08)
Vzestup (S02E07)
další epizody (7)
2017 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Poslední vzepětí (S04E07)
Akt zoufalství (S04E05)
Ve stínu oprátky (S04E03)
další epizody (4)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
The Cutter (E03)
Mr Hyde (E02)
The Harbinger (E01)
2014 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Ripper Street (TV seriál)
A Stronger Loving World (S02E06)
Threads of Silk and Gold (S02E05)
2012 Pán času (TV seriál)
Zvony svatého Jana (S07E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky