foto

Hallvard Holmen

  • nar. 16.7.1966 (54 let)
    Mosjøen, Nordland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Oslo - København
2015 Ženy v příliš velkých pánských košilích
2014 Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
2013 De tøffeste gutta
2012 Útěk
2011 Je třeba zabít Zakariassena
2010 Beze studu
Ledová smrt III
2008 Detektiv Varg Veum: Mrtví psi nekoušou
2007 Vzpoura v Kautokeinu
2006 Ledová smrt
1996 Druhá tvář neděle
En mann må gjøre det han må (TV film)
1994 Jasnozřivá
1991 Byttinger

TV seriály

2020 Livstid (TV seriál)
2019 Magnus (TV seriál)
Domácí hřiště (TV seriál)
Příměří (S02E07)
2016 Nobel (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
2014 Mammon (TV seriál)
Probuzení (S01E02)
Oběť (S01E01)
Trio (TV seriál)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2008 Himmelblå (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Brigaden (TV seriál)
1993 Morsarvet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky