foto

Bjørn Moan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Boj sněžného pluhu s mafií
2012 Útěk
2011 Babycall
På bølgelengde
1997 Insomnie

TV seriály

2017 Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace