foto

Tommi Rinne

  • nar. 21.1.1925
    Oulu, Finsko
  • zem. 10.6.1999 (74 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Palkkasoturi
1993 Uuno Turhapuron poika
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1977 Pää (TV film)
1975 Kuvien takana (TV film)
Talvinen tarina (TV film)
1969 Onko Onnilla kotia? (TV film)
1968 Teatterituokio: Ferdys Pistoran kääntymys (TV film)
Vain neljä kertaa
1967 Piirakat (TV film)
1966 Luxemburgin kreivi (TV film)
1965 Dyskolos eli ihmisvihaaja (TV film)
Ruma Elsa (TV film)
1963 Jengi
Ruusutili (TV film)
Tähtiryöstö (TV film)
Villin Pohjolan salattu laakso
1962 Sirpaleita (TV film)
Tiitus (TV film)
Älä nuolase...
1961 Kalle Aaltosen morsian (TV film)
Minkkiturkki
Oksat pois..!
Tulipunainen kyyhkynen
Tähtisumua
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Iskelmäkaruselli pyörii
Kaks' tavallista Lahtista
Mestari Patelin (TV film)
Oho, sanoi Eemeli
Opettajatar seikkailee
Pekka ja Pätkä neekereinä
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Vatsa sisään, rinta ulos!
1958 Murheenkryynin poika
Paksunahka
Pekka ja Pätkä Suezilla
Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Sotapojan heilat
Sven Tuuva
Tirlittan
Äidittömät
1957 Niskavuori taistelee
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Syntipukki
Vihdoinkin hääyö...
Vääpelin kauhu
1956 Elokuu
Muuan sulhasmies
Rintamalotta
Silja - nuorena nukkunut
Yhteinen vaimomme
1955 Kiinni on ja pysyy
Kukonlaulusta kukonlauluun
1954 Laivan kannella
Mä oksalla ylimmällä
1953 Jälkeen syntiinlankeemuksen
Me tulemme taas
Senni ja Savon sulttaani
Sillankorvan emäntä
Varsovan laulu
1947 Pikku-Matti maailmalla
1946 Kultainen kynttilänjalka
Nuoruus sumussa

TV seriály

1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1992 Tapulikylä (TV seriál)
1990 Mustapartainen mies (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Pikapakinapaketti (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
1967 Pidättekö ostereista (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)
1965 Pentti Siimes (TV seriál)
Samuel Väsy (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
Kaverukset (TV seriál)
1961 Matti ja Leena (TV seriál)

Dokumentární

2006 Edvin Laine (TV film) - a.z.
1989 Laila - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

1976 Outo (TV film)
1963 Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film)

TV seriály

1962 Kaverukset (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1967 Viidenkympin villitys (TV pořad)
1966 13 (TV pořad)
1965 Toukokuun rapsodia (TV pořad)
1961 Setäni on samaa maata (TV pořad)
1960 Kuukauden suositut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky