foto

Hermína Franková

  • nar. 6.7.1928 (92 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Nejlepší kšeft mýho života (TV film)
1987 Ohnivé ženy mezi námi (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
1983 Ohnivé ženy (TV film)
1982 Babička se zbláznila (TV film)
1979 Jak se naučit švédsky (TV film)
1971 Dívka na koštěti
1963 Smutný půvab (TV film)
Tchyně

TV seriály

1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1982 Bakaláři (TV seriál)
Sbírka (S11E24)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Strejda Čtvrtek (S10E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky